ДЮПР

/Files/images/DSCN1738.JPG

/Files/images/DSCN1734.JPG

Відповідно до Положення про Всеукраїнський фестиваль дружин юних пожежних, затвердженого спільним наказом Міністерства надзвичайних ситуацій України та Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 27.09.2012 № 1223/1057, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 19.10.2012 за № 1761/22073,з метою формування в учнів закладів загальної середньої освіти Харківщини навичок поведінки в надзвичайних ситуаціях, залучення їх до вивчення історії пожежно-рятувальної справи, керуючись статтею 6 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», на виконання наказу № 34 від 25.01.2018 районного відділу освіти Барвінківської райдержадміністрації «Про проведення І районного етапу Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних» 9 лютого 2018 року команда школи в складі 6 учнів взяла участь у І районному етапі фестивалю дружин юних пожежних у приміщенні Барвінківського Будинку творчості дітей та юнацтва Барвінківської районної ради Харківської області.

Команда у складі учнів 10 класу Довженко Поліни, Поліщука Андрія, Забашти Юлії, Міндлер Крістіни, Колеснікової Анастасії, Гарькуші Аліни була підготовлена відповідно до Положення проведення фестивалю. Нагороджена Подякою за активну участь у І районному етапі фестивалю.

1. Оголосити усну подяку ЗДВР Петренко Л.М. за підготовку команди до участі в конкурсах фестивалю «Візитка» та «Домашнє завдання».

2. Оголосити усну подяку вчителю трудового навчання Ларіоновій Л.В., вчителю історії Чернявській О.І. за сприяння у придбанні та пошиві нової форми для учасників команди.

3. Керівнику гуртка Рукасову О.М. активізувати роботу ДЮПР. Термін: протягом навчального року.

4. ЗДВР Петренко Л.М., вчителям «Захист Вітчизни», «Основи здоров’я», класним керівникам 1-11 класів приділити належну увагу навчанню з питань охорони життя та здоров’я, пожежної, радіаційної безпеки, попередження дитячого травматизму через бесіди на виховних та класних годинах, позакласні заходи. Термін: Постійно

Кiлькiсть переглядiв: 359

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.